برگزاری آزمون توانمندی تدریس نانو - بهمن‌ماه ۹۸

برگزاری آزمون توانمندی تدریس نانو - بهمن‌ماه ۹۸

18420    ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

شبکه مدرسان نانو، آزمون توانمندی تدریس نانو را بهمن 98 برگزار می‌کند. این آزمون شامل دو مرحله ارزیابی علمی و مصاحبه تدریس خواهد بود که مرحله اول 24 بهمن ماه و در تهران برگزار خواهد شد. منابع آزمون علمی مشتمل بر حدود 40 مقاله از مقالات سایت آموزش فناوری نانو به همراه کتاب محصولات نانو ساخت ایران است. علاقه‌مندان می‌توانند از 1 دی ماه لغایت 15 بهمن ماه 1398 با مراجعه به کارتابل شخصی خود در سایت ستاد نانو در آزمون ثبت‌نام کنند. ثبت‌نام در این آزمون برای رابطین نهادهای ترویجی فعال در سطوح دانشگاهی، با تخفیف 25 درصد انجام خواهد شد.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

شبکه مدرسان فناوری نانو با هدف شناسایی و پرورش متخصصین توانمند با عنوان مدرس نانو، آزمون‌های توانمندی تدریس نانو را برگزار می‌کند. رویکرد این شبکه، ایجاد بستری برای آموزش و ترویج علم و فناوری نانو در ایران توسط افراد متخصص و توانمند در دو حوزه فناوری نانو و تدریس است؛ مدرسان نانو از طریق شرکت در آزمون‌های اعلام‌شده و کسب حدنصاب‎های لازم به عضویت این شبکه در می‎آیند.

شانزدهمین دوره آزمون توانمندی تدریس نانو با رویکردی جدید، بهمن ماه 1398 برگزار می‌شود. این آزمون مشتمل بر دو مرحله است که مرحله اول جهت ارزیابی علمی و در تاریخ 24 بهمن ماه برگزار می‌شود. این آزمون به صورت ترکیبی چهارگزینه‌ای و تشریحی بوده و به صورت حضوری و در تهران برگزار خواهد شد. منابع این آزمون، حدود 40 مقاله از مجموعه مقالات سایت آموزش نانو، به همراه کتاب محصولات نانو ساخت ایران است.

داوطلبانی که حداقل 70% از نمره آزمون علمی حضوری را کسب کنند، حایز شرایط ورود به مصاحبه تدریس (مرحله دوم) می‌شوند؛ مصاحبه‌ها به دو صورت حضوری و آنلاین و در نیمه اول اسفند ماه برگزار خواهد شد. روند برگزاری مصاحبه، مشابه مصاحبه آزمون تدریس نهمین مسابقه ملی، شامل ارائه یک تدریس ده دقیقه‌ای برای مخاطبین دانشجو به صورت عمومی توسط شرکت‌کنندگان و 10 الی 15 دقیقه پرسش و پاسخ با داوران خواهد بود.

** توانمندی تدریس، تراز تدریس (الف، ب یا ج) و حوزه تدریس (دانش‌آموزی/دانشجویی) داوطلبان در جلسه مصاحبه و بر اساس شاخص‌های جلسه مصاحبه (تسلط بر مفاهیم علمی، مهارت‌های فردی و مهارت‌های کلاس‌داری)، ارزیابی و مشخص خواهد شد.

*** به شرکت‌کنندگانی که حدنصاب‌های لازم را در جلسه مصاحبه کسب کنند، گواهی توانمندی تدریس نانو اعطا می‌شود و این افراد می‌توانند به عنوان مدرس نانو و بر اساس حوزه تدریس خود (دانش‌آموزی/دانشجویی)، با نهادهای ترویجی فعال نانو در برگزاری رویدادهای آموزشی همکاری داشته باشند.

شرکت در آزمون توانمندی تدریس برای عموم علاقه‌مندان آزاد است. همچنین همه مدرسان نانو علاقه‎مند به ارتقای تراز و حوزه تدریس یا تمدید گواهی تدریس خود، می‌توانند در این آزمون تدریس شرکت کنند؛ تزار و حوزه اکتسابی در این آزمون، به عنوان تراز و حوزه تدریس مدرسان لحاظ خواهد شد.

مدرسان فناوری نانو می‌توانند بر اساس آیین‌نامه شبکه مدرسان،  به فعالیت در بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعتی بپردازند. جهت دریافت آیین‌نامه شبکه مدرسان نانو، به لینک زیر مراجعه کنید:

آیین‌نامه جدید شبکه مدرسان نانو

همچنین بر اساس آیین‌نامه مدرسان برتر در بخش دانشجویی، از 5 مدرس برتر فناوری نانو در طول یک سال تقدیر به عمل خواهد آمد. آیین‌نامه ارزیابی مدرسان برتر بخش دانشجویی از لینک زیر قابل دریافت است:

آیین نامه ارزیابی مدرسان برتر بخش دانشجویی

*** نکته بسیار مهم: کلیه مدرسانی که گواهی تدریس خود را قبل از آزمون تدریس شهریور 98 دریافت کرده‌اند و گواهی ایشان تا پایان سال 98 اعتبار داشته و حایز شرایط تمدید نشده است، جهت تمایل به ادامه فعالیت ضروری است در آزمون تدریس بهمن ماه شرکت کنند.

جهت دریافت لیست مدرسان فعال فناوری نانو به لینک زیر مراجعه کنید:

لیست مدرسان نانو فعال

علاقه‌مندان می‌توانند در بازه زمانی اول دی ماه لغایت 15 بهمن ماه از طریق کارتابل شخصی خود در سایت ستاد نانو (لینک زیر) در این آزمون ثبت‌نام کنند.

http://profile.nano.ir

*** لازم به ذکر است که هزینه شرکت در آزمون توانمندی تدریس 50 هزار تومان است و داوطلبان آزمون توانمندی تدریس نانو، پس از ثبت‎نام در آزمون و پرداخت هزینه ثبت‎نام، می‎توانند در آزمون شرکت کنند.

*** تمامی رابطین نهادهای ترویجی فعال در بخش ترویج فناوری نانو در سطوح دانشگاهی، می‌توانند با تخفیف 25 درصد در این آزمون ثبت‌نام کنند هزینه ثبت‌نام برای رابطین این نهادها 37 هزار تومان است. علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام به تلگرام شبکه مدرسان نانو به شماره 09025555438 درخواست خود را ارسال کنند.

*** شرکت کنندگان توجه داشته باشند که اطلاعات مندرج در کارتابل شخصی اعم از کد ملی، شماره تماس، ایمیل، تصویر پروفایل و سایر موارد را در صورت نیاز اصلاح و به روز کنند. تمامی مکاتبات و هماهنگی‌ها و مستندسازی‌های آزمون بر اساس اطلاعات درج شده صورت خواهد گرفت.

*** در صورت مغایرت اطلاعات درج شده در پروفایل با اطلاعات شخصی داوطلب، از شرکت در آزمون جلوگیری به عمل خواهد آمد.

منابع آزمون توانمندی تدریس حدود 40 مفاله از مجموعه مقالات سایت آموزش فناوری نانو است که در ادامه عناوین آن‌ها قید شده است؛ علاوه بر مقالات منتخب، کتاب محصولات نانو ساخت ایران نیز به عنوان منابع آزمون توانمندی تدریس نانو معرفی می‌شود. کتاب محصولات از لینک زیر قابل دریافت است:

دریافت کتاب محصولات نانو ساخت ایران

*** گفتنی است سؤالات مطرح شده از کتاب محصولات نانو ساخت ایران کلی و بر اساس کاربردها، مکانیزم‌ها و فرایندها بوده و از اسامی شرکت‌ها و برندها و جزییات مرتبط با شرکت‌ها سؤالی طرح نخواهد شد.

ردیف مفاهیم پایه و نانوساختارها روش‌های ساخت و سنتز روش‎ها و تجهیزات شناسایی مالکیت فکری
1 نانوساختارهای صفر، یک و دو بعدی تهیه نانومواد با روش سل–ژل - 1 مقدمه‌ای بر SEM و برهم‌کنش پرتوی الکترونی با نمونه آشنایی با انواع حقوق مالکیت فکری
2 نانوذرات مغناطیسی (Magnetic Nanoparticles; MNPs) معرفی روش مایکروویو و کاربرد آن در سنتز نانومواد سیستم‌های تفکیک انرژی و تفکیک طول موج در میکروسکوپ الکترونی روبشی شرایط لازم برای ثبت شدن یک اختراع: مقدمه
3 معرفی نقاط کوانتومی (Quantum dots) روش‌های میکروامولسیون و مایسل معکوس روش‌های ایجاد تصویر و الگوی پراش توسط TEM
4 نانولوله‌‌های کربنی فلزی و نیمه‌رسانا-1 لایه‌نشانی به روش کندوپاش میکروسکوپ تونلی روبشی (STM) - 1
5 معرفی فرایندهای الکتروریسی و سایر روش‌های تولید نانوالیاف آشنایی با روش‌های رسوب‌دهی شیمیایی از فاز بخار (CVD) میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)
6 عوامل مؤثر بر الکتروریسی نانوالیاف سنتز پوشش‎های نانومتخلخل آلومینا میکروسکوپ نوری روبشی میدان نزدیک- 1
7 روش‌های سنتز، آنالیز و کاربردهای لایه‌های نازک خودآرایی- 2 اصول و اجزا در پراش اشعه ایکس (XRD)
8 معرفی آئروژل‌ها (Aerogels) مقدمه‌ای بر روش نانولیتوگرافی تکنیک‌ها و کاربرد‌های پراش اشعه ایکس (XRD)
9 چارچوب‌های فلزی-آلی (Metal Organic Frameworks) مشکلات و چالش‌های موجود در آلیاژسازی مکانیکی روش‌های اندازه‌گیری میزان تخلخل و سطوح مؤثر (BET)
10 کاربردهای کاتالیستی کامپوزیت‌های درخت‌پار/ نانوذره تغییرشکل پلاستیک شدید برای تولید مواد نانوساختار زتامتر و کاربردهای آن
11 طیف‌نگاری فوتوالکترونی اشعه ایکس (XPS)
12 طیف‌سنجی فوتوالکترونی ماوراءبنفش (UPS)
13 طیف‌نگاری الکترون‌های اوژه  (AES)
14 طیف‌سنجی جذبی مرئی - فرابنفش (UV-Vis Spec)
15 طیف‌سنجی مادون قرمز (IR Spectroscopy)
16 طیف‌سنجی رامان (Raman Spectroscopy)

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل ntn@nano.ir یا تلگرام شماره 09025555438 مکاتبه نموده یا با شماره‌های 02166515433 و 09025555438 تماس حاصل فرمایید.

ثبت نظر