دوره آموزشی غیرحضوری «کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته»

دوره آموزشی غیرحضوری «کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته»

48239    ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹

دوره آموزشی غیرحضوری «کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته» با تدریس دکتر تابانی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت‌ماه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. این دوره شامل ۵ ساعت ویدیو و متن آموزشی است. آزمون پایان دوره، ۳۰ اردیبهشت‌ماه الی ۷ خرداد‌ماه برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای ۵۰ درصد شوند، گواهی پایان دوره را دریافت می‌کنند.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

مهم‌ترین و پرکاربردترین روش‌های جداسازی، روش‌های کروماتوگرافی (Chromatography) هستند که در آن اجزای یک آنالیت بر مبنای جدایش فیزیکی و طی توزیع در دو فاز ساکن و متحرک، جدا می‌شوند؛ در میان انواع روش‌های کروماتوگرافی، کروماتوگرافی گازی (GC) یک ابزار قدرتمند و پرکاربرد برای جدا کردن اجزای یک مخلوط پیچیده طی فرایند جذب و حلالیت است. دستگاه کروماتوگرافی گازی شامل بخش‌های مختلفی است: گاز حامل، سیستم تزریق، ستون، آون ستون، آشکارساز و پردازشگر داده. قلب GC ستون کروماتوگرافی است که در برگیرنده فاز ساکن بوده و به صورت مداوم توسط فاز متحرک پالایش می‌شود. فرایند کروماتوگرافی گازی در ستون اتفاق می‌افتد؛ نمونه به سیستم تزریق وارد می‌شود و اگر نیاز باشد به فاز گازی تبدیل شده و سپس با کمک فاز متحرک به ستون منتقل می‌شود. در ستون جزءبندی بر اساس حل‌شوندگی اجزا در فاز ساکن اتفاق می‌افتد؛ فشار بخار بالاتر یک جزء نشان‌دهنده سهم بیشتر آن در فاز متحرک است که از خلال ستون سریع‌تر حرکت می‌کند. بر این اساس و به صورت ایده‌آل، اجزای آنالیت، ستون را در زمان‌های متفاوتی ترک می‌کنند و به آشکارساز می‌رسند که به دنبال آن، سیگنال‌های تقویت شده و خروجی کمّی حاصل از فرایند جداسازی اجزا گزارش می‌شود. گفتنی است در حال حاضر، دستگاه کروماتوگرافی گازی (Gas Chromatography) در داخل کشور تولید می‌شود؛ تصویر زیر نمونه‌ای از دستگاه کروماتوگرافی گازی ساخت ایران است.

دوره آموزشی غیرحضوری «کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته» با تدریس جناب آقای دکتر تابانی از تاریخ ۱۵ اردیبهشت‌ماه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد؛ این دوره شامل ۵ ساعت ویدیو آموزشی است.

** آزمون پایان دوره ۳۰ اردیبهشت‌ماه الی ۷ خرداد‌ماه و در سایت آموزش نانو به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگانی که موفق به کسب نمره بالای ۵۰ درصد شوند، گواهی پایان دوره را دریافت می‌کنند. افرادی که در تاریخ ذکر شده آزمون می‌دهند، گواهی خود را تیر ۱۳۹۹ دریافت خواهند‌ کرد.

***با توجه به اینکه این دوره شامل ۵ ساعت دوره آموزشی است، هزینه ثبت‌نام در این دوره، ۹۵ هزارتومان است.

نام دوره

مدرس

هزینه دوره گواهی پایان‌دوره ثبت‌نام
دوره کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته دکتر تابانی ۹۵/۰۰۰ تومان  دارد ثبت‌نام

زمان‌بندی دوره «کروماتوگرافی گازی (GC) پیشرفته»
شروع‌ دسترسی پایان دسترسی آزمون ارسال گواهی
۱۵ اردیبهشت‌ماه تا پایان سال ۳۰ اردیبهشت الی ۷خرداد تیرماه

این دوره در پلتفرم دستیار خوب (www.dastyarekhoob.ir) قابل مشاهده است.

برای دسترسی به دوره، ثبت‌نام‎کنندگان به پلتفرم دستیار خوب مراجعه کنند و برای ورود، اطلاعات خود را به صورت زیر وارد کنند:

ایمیل: ایمیل ثبت‌نامی

رمز عبور: کدملی ۱۰ رقمی

گفتنی است از ۱۵ اردیبهشت‌ماه، اکانت دسترسی افراد ثبت‌نامی ایجاد شده و این دوره قابل مشاهده است.

آقای دکتر هادی تابانی

* دکتری شیمی تجزیه از دانشگاه شهید بهشتی

* عضو هیأت علمی و عضو شورای علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاه شهید بهشتی
* تدریس دروس آزمایشگاهی و تجزیه در دانشگاه شهید بهشتی و علوم پزشکی
* مسئول برگزاری و ‌مدرس دوره‌ها و کارگاه‌های تئوری و عملی در زمینه کروماتوگرافی
* چاپ مقالات متعدد در مجلات ISI با موضوعیت انواع روش‌های استخراج و کروماتوگرافی
* مجری و‌ همکار در چند طرح پژوهشی در زمینه جداسازی و استخراج

۱- مقدمه‌ای بر کروماتوگرافی

         *** اصول و روش‌های کروماتوگرافی، ثوابت توزیع، زمان بازداری، فاکتور گزینش‌پذیری، رزولوشن ستون، بشقابک‌های تئوری، نقوذ طولی، ثوابت انتقال جرم، بهینه‌سازی و ...

۲- آشنایی با کروماتوگرافی گازی

          *** دستگاه‌وری، گاز حامل، قراردهی نمونه، ابزارهای تزریق، اثر بازده تزریق، انواع تزریق، انواع ستون‌های GC،  فاز ساکن، اثر قطبیت ستون در جداسازی، آون و اثر دما، سیستم‌های آشکارسازی (FID-TCD-ECD- طیف‌سنجی جرمی و ....)

۳- کروماتوگرافی گازی – طیف‌سنجی جرمی

          *** دستگاه‌وری، داده‌های حاصل از دستگاه، یونیزاسیون الکترونی، یونیزاسیون شیمیایی، آنالیزگر جرمی، رزولوشن و دقت آنالیزگر جرمی، طیف‌سنجی جرمی Quadrupole،سیستم‌های آشکارسازی، تقویت‌کننده الکترون، Total Ion Chromatogram، Selected ion monitoring، طیف‌سنجی جرمی Tandem و Multiple reaction monitoring ،Selected reaction monitoring، تداخل طیف‌های جرمی، پیدا کردن طیف‌های جرمی، طیف‌های جرمی مولکول‌ها، آنالیز کمّی، کالیبراسیون و ...

۴- بهبود روش‌های کروماتوگرافی گازی

          *** انتخاب ستون، سیستم تزریق، گاز حامل، دمای ستون و ...

۵- کروماتوگرافی سریع (Fast GC)

          *** نیازمندی‌ها، استراتژی‌ها، سیستم تزریق، برنامه دمایی، آشکارسازهای سریع و ...

۶- کروماتوگرافی دوبعدی (GC×GC)

          *** محدودیت‌های کروماتوگرافی یک بعدی، جداسازی چندبعدی در GC، مقایسه جداسازی چندبعدی متداول با جداسازی دوبعدی (GC-GC vs. GC×GC)، سیستم GC×GC، تبدیل داده‌ها، مدولاتورها، کروماتوگرام‌های حاصل، مزایای روش کروماتوگرافی دوبعدی و ....

۷- مراقبت و نگهداری از دستگاه و بررسی مشکلات عملی در حین کار

          *** جبهه گسترده حلال یا جزء اصلی، پیک‌های چندبخشی، عدم نمایش پیک، دنباله پیک، جابجایی پیک، آسیب‌های محتمل در ستون و ....

جهت ثبت‌نام ۲ روش ممکن است: ۱- پرداخت آنلاین از طریق دکمه زیر:
 

*** شرکت کنندگان طرح عیدانه که کدتخفیف دریافت کرده اند میتوانند از طریق لینک زیر ثبت نام کنند. و همچنین کسانی که این کدرا دریافت نکردند به تلگرام به شماره 09104712036 پیام دهند.

logo1.png

۲- ثبت‌نام از طریق صفحه شخصی کاربران:
به منظور ثبت‌نام باید پس از ورود به سایت از طریق لینک زیر، مراحل بعدی را انجام دهید:

http://profile.nano.ir

ثبت‌نام در این دوره‌ از طریق صفحه شخصی اعضا در سایت ستاد قسمت کارتابل افراد (حمایت تشویقی) صورت می‌گیرد.


برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره با شماره‌  ۰۹۱۰۴۷۱۲۰۳۶ و ۶۶۱۲۳۰۱۲ تماس حاصل فرمایید.

ثبت نظر