دوره غیرحضوری سنتز، شناسایی و کاربرد درختسانها
61702 ۲۴ خرداد ۱۳۹۸دوره آموزش غیرحضوری سنتز، شناسایی و کاربرد درختسان ها در بستر جدید (دستیار خوب) با تدریس خانم دکتر اکبری در تاریخ ۲۲ خرداد ۹۸ به مدت ده روز در اختیار کاربران قرار میگیرد. با توجه به محدود بودن ظرفیت دوره، اولویت با افرادی است که زودتر ثبتنام و پرداخت خود را تکمیل کرده باشند. آزمون پایان دوره ۴ تیر برگزار خواهد شد و شرکتکنندگانی که موفق به کسب نمره بالای ۵۰ درصد باشند، گواهی پایان دوره را دریافت میکنند.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////
دندریمرها یا درختسانها، ساختارهایی پلیمری هستند که از یک هسته مرکزى چندعاملى، واحدهاى منشعبشده بهعنوان شاخههای تشکیلدهنده قسمت درونی درختسان و تعدادى گروه عاملى سطحى تشکیل شدهاند. سرشاخههای موجود در قسمت درونی بیانگر نسلهای مختلف درختسان هستند که با استفاده از تکرار یک الگوی ساختاری توصیف میشوند. این واحدهای تکرارشونده بسته به خواص مورد انتظار میتوانند قطبی یا غیرقطبی، انعطافپذیر یا صلب باشند. به دلیل داشتن تعداد زیادی گروه عاملی با تنوع بالا، درختسانها قابلیت کاربردی بالایی از خود نشان دادهاند و در حوزههای کاربردی پیشرفته از قبیل دارورسانی، ژندرمانی، تصویربرداری تشدید مغناطیسی و کاربردهای کاتالیستی بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند.
دوره آموزش غیرحضوری ماکرومولکول درختسانها سنتز، شناسایی و کاربرد در بستر جدید (دستیار خوب) به مدت ده روز با تدریس خانم دکتر اکبری عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. این دوره شامل ۲ ساعت ویدیو و متن آموزشی است.
آزمون پایان دوره ۴ تیر برگزار خواهد شد و شرکتکنندگانی که موفق به کسب نمره بالای ۵۰ درصد باشند، گواهی پایان دوره را دریافت میکنند. افرادی که در تاریخ ذکر شده آزمون میدهند، گواهی خود را تا پایان تیر ماه دریافت خواهند کرد.
دسترسی به این دوره به مدت ۱۰ روز است.
سرفصلهای این دوره به شرح زیر است:
- درشتمولکولها
- ساختار درختسانی
- درختسان، پیوند درختی، ساختار پُرشاخه
- روشهای سنتز ساختارهای درختسانی (روشهای همگرا-واگرا)
- ویژگیهای ساختارهای درختسانی
- مشخصهیابی درختسانها
- رفتار رئولوژی (جریان) درختسانها
- پتانسیلهای کاربردی درختسانها
- گزارش نقشه راه درختسانها
- کاربرد ساختارهای درختسانی در نساجی